Ce familie frumoasă are Dan Bittman! – FOTO ADORABILE

De: Cătălina Matei / 07.02.2017, 12:06
Ce familie frumoasă are Dan Bittman! - FOTO ADORABILE
Dan Bittman are trei copii si o relatie de multi ani cu Liliana Stefan, cu care nu a ajuns inca in fata altarului.

Solistul trupei Holograf si-a expus intreaga familie intr-un pictorial realizat pentru revista viva. El apare alaturi de cei trei copii ai sai si alaturi de mama acestora, Liliana Stefan, cea alaturi de care traieste o relatie sentimentala de multi ani, relatie pe care a incercat sa o tina cat mai departe de lumina reflectoarelor.

Liliana Stefan, autoarea textelor multor piese ale trupei Holograf, este cea care i-a adus pe lume trei baieti. Unul dntre ei a sarbatorit deja majoratul. Alex a implinit pe 1 ianuarie 18 ani. Bittman il descrie ca fiind un baiat destul de introvertit, asa cum era si el la varsta lui. Patrick are 13 ani, iar Mark, mezinul, are 10 ani.

Cum arată iubita lui Dan Bittman, la 45 de ani!

Dan Bittman, amor pătimaş cu Mihaela Rădulescu: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

Cum arată vila lui Dan Bittman din Pipera! Valorează jumătate de milion de euro

Cum arăta Dan Bittman în adolescenţă! Imagini incredibile

Dan Bittman pierde statutul de Don Juan. Boala a lăsat urme adânci! Cum arată acum? – FOTO

“Tin la intimitate si nu imi place sa fac caz de celebritate. Mai ales cand vine vorba de copii, nu imi place sa ii bag in gura lumii”, a declarat solistul, mentionand ca a decis sa faca aceasta sedinta foto pentru ca o amintire frumoasa.

Desi sunt impreuna de 25 de ani, Dan Bittman si Liliana Stefan nu s-au casatorit inca. Este o decizie neinteleasa de multi. Cei doi sunt insa impacati cu aceasta idee.

”Cred ca nu ne plac ceremoniile astea cu rude, cu nenorociri, cu la-lai-la. Initial am zis: „cand o fi, o fi“. Niciunul nu a plecat de la ideea ca trebuie neaparat sa ne casatorim ca sa construim ceva. La un moment dat, chiar ne-am intrebat: „Noi in ce directie mergem, ca ne stim deja de ceva veme?“. Urmatorul pas firesc era sa facem un copil, si uite ca, de la unu, am ajuns la trei si am ramas de atata timp impreuna”, a mentionat solistul.