Ce familie frumoasă are Viorel Cataramă! – Imagini din reşedinţa lor de la Snagov

De: Cristiana Trifu / 07.05.2018, 13:45
Ce familie frumoasă are Viorel Cataramă! - Imagini din reşedinţa lor de la Snagov
El – un om de afaceri prosper, ea –unul dintre cele mai cunoscute nume din medicina estetică, cu o reputaţie impresionantă.

Viorel Cataramă s-a căsătorit în 2013 cu Adina Alberts şi au împreună o fetiţă pe nume Briana. Au o relaţie fericită şi au dezvăluit secretul lor: „Relaţia noastră se bazează pe susţinere reciprocă. Eu sunt „umărul“ pe care soţul meu se sprijină la nevoie şi el este la fel pentru mine. El ştie că are alături o persoană bine intenţionată, dezinteresată, care întodeauna îi va da un sfat bun. Ştie că intuiţia mea nu dă greş. În schimb, atunci când „mă ridic“ în sfere prea înalte, el este cel care mă aduce la concret. Are capacitatea de a vedea esenţialul în orice situaţie şi de a ignora zecile de mesaje parazite”, a declarat Adina Alberts pentru revista Viva.

Nuntă aristocrată

Nunta lor a fost una extrem de fastuoasă. Ceremonia şi petrecerea au avut loc la reşedinţa din Snagov a omului de afaceri. Adina Alberts a fost îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, cu o trenă scurtă, comandată de la Londra. Iar slujba religioasă a avut loc la Mănăstirea de pe Lacul Snagov. Cei peste 100 de invitaţi s-au putut delecta cu un meniu din care n-au lipsit fructele de mare, mielul pregătit în stil franţuzesc, brânzeturi, preparatele teradiţionale româneşti şi diverse feluri de vinuri fine, chiar din colecţia impresionantă a mirelui.