Ce fel de femeie preferă Victor Slav?

Apropo.ro / 02.07.2018, 13:43
Ce fel de femeie preferă Victor Slav?
În urmă cu câteva luni Victor Slav şi Bianca Drăguşanu formau o familie fericită. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe pe nume Sofia.

Recent, cei doi s-au despărţit din nou, iar acum Bianca Drăguşanu are o nouă relaţie amoroasă. Potrivit unor surse, cei doi aveau probleme de mai multă vreme, însă au rămas totuşi amici de dragul fetiţei lor.

Victor Slav crede că perfecţiunea ţine de atitudinea fiecărei persoane. Prezentatorul de televiziune a explicat cum ar trebui să fie o femeie ca să reuşească să-l cucerească.

„Nu cred ca exista ”femeia perfecta”. In viziunea mea, orice femeie are ceva frumos, ceva aparte. Sigur ca pentru fiecare barbat sunt anumite lucruri care conteaza; pentru mine, de exemplu, e important ca o femeie sa fie haioasa, sa aiba simtul umorului, sa fie energica si, de ce nu, sa fie un pic ”nebuna”. Nu am criterii fizice de genul ”femeia perfecta are 1,80 inaltime si e blonda”. In cei 30 de ani ai mei am constatat ca nu am astfel de criterii legate de aspectul fizic, sunt alte lucruri care conteaza atunci cand te indragostesti”, a declarat Victor Slav pentru perfecte.ro.

Trage ponoasele după ce a fost bătută crunt de fostul iubit. Bianca Drăguşanu “M-am operat a şaptea oară” – FOTO

„Fata mea este model”. Uite cât de adorabilă este fiica Biancăi Drăguşanu!

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

Cum puteau să arate vedetele, când pozau la rubrica “Fata de la Pagina 5”!

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Este o …”

Uite unde locuia Bianca Drăguşanu când era săracă! O cameră în incinta stadionului din Petroşani – FOTO