Ce fetiţă frumoasă are Monica Davidescu!

De: Cătălina Matei / 16.11.2016, 15:55
Ce fetiţă frumoasă are Monica Davidescu!
Dora tocmai a împlinit 6 ani şi e frumoasă ca o păpuşă.

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan au o fetiţă frumoasă foc. Dora are deja şase anişori, e cochetă şi drăgălaşă şi îşi însoţeşte părinţii foarte des la teatru. 

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, nevoiţi să-şi vândă casa

„Acum văd că seamănă mult cu soţul meu şi cu familia lui. Încăpăţânarea e de la mine! Când îşi doreşte ceva trebuie să ducă până la capăt şi asta mă bucură, pentru că aşa obţii lucrurile în viaţă”, a spus Monica Davidescu pentru revista Ok.

„Sunt foarte mulţi părinţi care îşi doresc ca, de mic, copilul lor să fie prezent în seriale, pe scenă, să spună poezii, să cânte. Eu nu sunt genul acela de părinte, în primul rând pentru că am observat că cei care fac carieră în copilărie nu mai fac la maturitate. Îi numeri pe degete pe cei care au reuşit să facă ceva şi ca adulţi. (…) la adolescenţă. Atunci i se va dezvolta sau va pieri această sclipire din ea. Îi deschid uşile în sensul ăsta, am luat-o cu mine la şcoala de teatru unde predau, o luăm cu noi la spectacole – pentru că de multe ori jucăm împreună şi nu avem cu cine s-o lăsăm. Aşa că la Teatrul Naţional e ca la ea acasă, stă atât în culise, cât şi în cabină, le cunoaşte pe toate cabinierele, ne cunoaşte colegii, fie după personaje, fie după nume. Odată a dispărut de lângă noi şi ne-am speriat. La care cineva ne spune: „Dar de ce vă faceţi griji? E pe scenă!“, a mai spus Monica Davidescu, soţia lui Aurelian Temişan.

Foto Facebook