Ce forme lucrate! Gina Pistol, în cele mai fierbinţi poziţii! Cum arată acum fără haine

De: Alexandra Necsoiu / 12.08.2017, 15:56
Ce forme lucrate! Gina Pistol, în cele mai fierbinţi poziţii! Cum arată acum fără haine
Într-un costum de baie care îi pune în valoare formele atent lucrate, Gina Pistol pozează într-un pictorial incendiar, în care radiază de fericire.

Filmările emisiunii ,,Aventură cu 4 stele”, difuzată de Antena  1, începând cu 14 august în fiecare luni şi marţi de la ora 20:30, setează cadrul unei vacanţe de vis! Înconjurate de razele soarelui, de savoarea mâncărurilor greceşti şi condiţiile de lux asigurate de probele câştigate, vedetele par să se distreze mai bine ca niciodată.

Cum îşi făcea selfie Gina Pistol, „în tinereţe”! FOTO de colecţie

O vedetă de la noi, dezvăluire de senzaţie! „Am fost întrebat câte femei am f**** până acum. Iată: „

Kim Kardashian e istorie, Gina Pistol şi-a „tunat” fesele! Cum poate să arate acum

Alături de Speak, Flick şi Margherita de la Clejani, Gina Pistol face pare din echipa primei ediţii a emisiunii, în calitate de concurent. Seducătoarea blondă se va confrunta cu răsfăţul experienţelor de pe teritorii exotice, dar şi cu reversul medaliei, muncind cot la cot alături de localnici, pentru a-şi asigura traiul. Totuşi, se pare că vedeta se bucură din plin de oportunitate şi mai face şi excepţie de munca solicitantă la care este uneori supusă.

Într-un costum de baie care îi pune în valoare formele atent lucrate, Gina pozează într-un pictorial incendiar, în care radiază de fericire. Briza, valurile şi peisajele Greciei sunt umbrite de apariţia vedetei, ce se mândreşte cu o siluetă demnă de invidiat.

Frumoasa concurentă a dat deja startul aventurii! Prin ce momente inedite va trece aceasta alături de gaşca sa veselă, telespectatorii vor putea afla urmărind „Aventura cu 4 stele”, difuzată începând de luni, 14 august, de la 20.30, la Antena 1.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.