Ce frumoasă este Roxana, fiica fostului fotbalist Giani Kiriţă!

De: Cristiana Trifu / 06.09.2017, 11:59
 Ce frumoasă este Roxana, fiica fostului fotbalist Giani Kiriţă!
Participarea la emisiunile de pe marile ecrane şi tensiunea unui reality-show nu îi sunt străine fostului fotbalist Giani Kiriţă. Prin urmare, cel de-al patrulea sezon ,,Chefi la cuţite”, emisiunea ce revine cu un nou sezon pe 11 şi 12 septembrie, de la 20.00, la Antena 1, îl aduce în faţa juraţilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu cu un aliat de încredere. C

unoscutul sportiv a venit în cadrul celui mai iubit show culinar alături de fiica lui, Roxana Kiriţă. În vârstă de doar 18 ani, Roxana a dorit să demonstreze că talentul de make-up artist este dublat de răbdare şi de imaginaţie în bucătărie. Nu este prima oară când tânăra alege să îşi arate calităţile de potenţial chef, iar Giani mărturiseşte că se pricepe foarte bine la a combina cele mai savuroase ingrediente. Mai mult, fotbalistul recunoaşte că acasă, între doi sportivi, ea este bucătarul principal şi fără ajutorul ei poate fi prins în offside printre ustensile şi reţete: ,,Mă pricep doar la cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri!”.

Aflat faţă în faţă cu un juriu format din doi dinamovişti şi un oponent, familia Kiriţă a vrut să obţină cu tot dinadinsul un cuţit şi de la adversarul Florin Dumitrescu, stelist declarat. ,,Toţi chefii îmi sunt prieteni, mai puţin Dumitrescu”, se amuză sportivul. Cei doi au ales un preparat sofisticat, din cea mai la îndemână bucătărie, cea italiană, cunoscută prin vechile tradiţii culinare. Spaghetti cu creveţi, cu asta au decis Giani şi Roxana să îi impresioneze pe chefii din spatele mesei de jurizare.

Fotbalistul a declarat că deşi era conştient de talentul fiicei sale din bucătărie, a rămas plăcut surprins de modul în care aceasta a preluat rolul de căpitan de echipă în realizarea preparatului. Farfuria finală a celor doi este o reţetă încercată în exclusivitate pe bancul de lucru al emisiunii, gătită în premieră pentru cei mai îndrăgiţi chefi ai momentului. Giani mărturiseşte că participarea în emisiune se datorează relaţiei extrem de strânse pe care o are cu Roxana, căreia vrea să-i ofere cât mai multe experienţe: ,, Noi doi avem o conexiune specială, îmi seamănă foarte mult şi am vrut să îi ofer acest moment!”. Fata fotbalistului este o fană înfocată a emisiunii, aşa că echipa ,,Chefi la cuţite” le-a oferit şansă să-şi demonstreze talentul culinar sub tensiunea şi emoţiile camerei de filmat.  

Verdictul în ceea ce priveşte cuţitele obţinute, punctul de intersecţie al sportului cu bucătăria, dar şi modul în care relaţia tată-fiică poate fuziona în pregătirea unui preparat delicios, toate din această toamnă, în noul sezon al celei mai iubite emisiuni gastronomice, ,,Chefi la cuţite”, care va avea premiera pe 11 şi 12 septembrie, de la 20.00, la Antena  1.