Ce frumoasă este sora Danielei Crudu! – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 21.07.2017, 10:57
Ce frumoasă este sora Danielei Crudu! - FOTO
Meciul fantastic dintre Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, condus detaşat în acest moment de Vârciu cu scorul de 4 la 1, continuă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă rundă. De data aceasta, cei doi vajnici căpitani vor intra în joc alături de patru frumoase coechipiere. Astfel, Andrei va susţine probele fantastice împreună cu surorile Ana Maria şi Daniela Crudu, în timp ce Liviu va intra în arenă avându-le în echipă pe Raluca şi Denisa Tănase de la Bambi. Duelul lor va fi jurizat cu aplomb şi competenţă de celebrii Zuza şi Neluţu, alias Paula Chirilă şi Pepe, şi arbitrat cu mare atenţie de la centru de energicul Florin Ristei.
Daniela Crudu şi sora ei, Ana-Maria, se duelează cu Raluca şi Denisa de la Bambi, 
la “FANtastic Show”
 
 
Cum o victorie fantastică nu se obţine niciodată uşor, concurenţii vor avea de trecut şi de această dată probe numeroase şi complicate. Liviu, Andrei & Co vor trebui să joace o partidă de ping-pong în timp ce sunt… curentaţi, la proba “Ping-pong la curent”, vor avea de recunoscut utilitatea unor obiecte mai speciale, la “Invenţii neobişnuite”, ori să gătească într-un mod cu totul aparte o delicioasă ruladă cu brânză şi legume, la proba “Mâinile nebune”. “Minifotbal”, “Proba de grup”, “Recunoaşte melodia”, “Paharele acrobat”, “Înapoi la şcoală”, “Mingile muzicale” şi “Cuvintele tabu” sunt celelalte probe care vor face diferenţa în meciul de sâmbăta aceasta. 
Dacă va reuşi Andrei Ştefănescu să reducă din diferenţa de scor, în înfruntarea estivală cu Liviu Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20.30, numai la “FANtastic Show”.