Ce frumoasă este soţia juratului Cristi Iacob! Cei doi au renunţat la carne şi sunt în formă maximă

De: Cristiana Trifu / 05.09.2018, 12:59
Ce frumoasă este soţia juratului Cristi Iacob!  Cei doi au renunţat la carne şi sunt în formă maximă
Actorul Cristian Iacob, noul jurat de la „Te cunosc de undeva!” şi cel care pregăteşte concurenţii celui de-al 13-lea sezon pe partea de actorie, este pasionat de gătit.

“Eu sunt cel care găteşte în casă. Cred că o femeie nu trebuie să stea în bucătărie. Soţia mea intră totuşi dar, eventual, ca să facă un ceai… Revenind, mie chiar îmi place să gătesc şi să fac, în special, borşuri de peşte. Imi place să inventez reţete şi am şi un ingredient secret, iubirea!”, spune Cristi.

De când soţia sa a devenit vegetariană, a renunţat şi el la carne. Dar nu definitiv căci, uneori, când i se face poftă, nu refuză un mic, o friptură sau răciturile pe care le apreciază atât de mult. “Mai gătesc tot felul de tocăniţe fără carne, fasole în diferite combinaţii… Dulciuri nu ştiu să fac. Bunicul a fost cofetar dar, în copilăria mea, nu am reuşit din păcate să deprind tainele cofetăriei pe care el le ştia atât de bine”, mai spune Cristi.

În cel de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, Cristi Iacob se află la masa juriului alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan şi acordă concurenţilor punctele pentru actorie.

Noul sezon “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, îi va aduce în postura de concurenţi pe  Connect-R, Ana Baniciu şi Raluka, Romică Ţociu, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc, Jean de la Craiova, Alin Gheorghişan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, şi Mihai Trăistariu. De asemenea, în cel de-al 13-lea sezon, telespectatorii vor afla de la Gianina Corondan o mulţime de întâmplări din culisele transformărilor.