Ce frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie! – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 18.04.2017, 12:29
Ce frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie! - FOTO
Luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paşte, Maria şi Ionuţ Iftimoaie, Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade şi Ianna Novac şi Octavian Dobrotă au răspuns prezent invitaţiei Mirelei Vaida de a-şi petrece după amiaza celei de-a doua zile de Paşte alături de telespectatorii Antena 1, în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, însă nici ei nu au ştiut câte lucruri noi vor afla de la şi despre partenerii lor, cu ajutorul acestei emisiuni.

 

Într-o atmosferă relaxată, cele trei cupluri vor face tot posibilul pentru a demonstra că se cunosc foarte bine, însă o mulţime de întrebări spumoase şi probe practice palpitante le vor da bătăi de cap pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul emisiunii. Fie că vor trebui să danseze ţinând un ou crud cu fruntea, că vor analiza din cap până în picioare nişte domnişoare în rochii de seară sau că vor ţopăi cu picioarele băgate într-un sac, concurenţii ediţiei se vor distra pe cinste.

Ce dezvăluiri vor face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind luni, 17 aprilie, de la ora 14:00, „2k1”, la Antena 1.