Ce frumoasă este soţia lui Mihai Mitoseru! E stewardesă – FOTO

Apropo.ro / 30.03.2017, 16:39
Ce frumoasă este soţia lui Mihai Mitoseru! E stewardesă - FOTO
Sunt împreună de aproape 12 ani şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, ca mai toate cuplurile consolidate, au trecut şi prin perioade nu tocmai roz. Noemi şi Mihai Mitoşeru vorbesc deschis sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, la „2k1”, de la Antena 1, despre perioada în care au fost despărţiţi.

Inspirat de runda „Soacră, soacră”, Mihai îi va povesti Mirelei: „În momentul in care ne-am despărţit, maică-mea nu mai vorbea cu mine, vorbea cu ea!”, fiind întrerupt imediat de Noemi: „normal, ţinea cu dreptatea!”. Ba mai mult, Mihai va povesti un detaliu care va stârni hohote de râs în emisiunea de la Antena 1: „Venea după mine să mă bată cu umeraşul şi nu ştiam dacă să fug, că doare, sau să râd, că am 15 de ani şi mama vrea să mă bată!”.

Tot la „2k1”, Mihai va vorbi şi despre decizia lui Noemi de a deveni însoţitor de bord: „Prima oară am zis >, să plece şi ea de acasă, să stau şi eu liniştit puţin. Apoi, mi-am dat seama că trebuie să fac eu singur toată treaba în casă şi am văzut cât de greu e!”, povesteşte amuzat Mihai.

Alături de Noemi şi Mihai, în ringul întrebărilor spumoase intră şi Cristina Cioran şi iubitul ei, Traian, dar şi Maria Constantin şi Marcel Toader. Ce dezvăluiri vor face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.