Ce frumoasa te-ai facut, Ramona!

Apropo.ro / 24.08.2009, 12:18
Ce frumoasa te-ai facut, Ramona!
Ramona Badescu ramane in atentia publicului, filmuletele cu superba artista facand deliciul celor ce intra pe Tare.ro.

Ramona Badescu este o cantareata si o actrita de origine romana, stabilita in Italia, care a devenit cunoscuta datorita show-rilor de televiziune de la Rai Uno.

Prezentatoare in aceasta perioada a unei emisiuni de divertisment la un post de televiziune romanesc, Ramona a revenit in atentia publicului autohton, dupa ce, o lunga perioada de timp, i-a incantat pe italieni.

In ultimele zile, frumoasa artista face furori pe Tare.ro, unde filmuletele in care Ramona pozeaza la malul marii sunt printre cele mai vizionate.

Cei care n-au avut inca ocazia sa se delecteze cu formele apetisantei Ramona, care la 40 si un pic de ani ramane posesoarea unei frumuseti de invidiat, o pot face urmarind aici un filmulet incitant.

 

Ramona Badescu pozeaza la malul marii de pe tare.ro

 

Totul despre Ramona Badescu

Si, cum interesul pentru Ramona Badescu este din ce in ce mai crescut, colegii nostri de la Showbiz.ro au realizat o biografie completa a Ramonei, din care nu lipsesc fotografiile inedite, articole legate de aparitiile artistei sau picanterii din viata destul de tumultoasa a acesteia.

Daca vreti sa stiti care a fost traseul in viata al celei nascute la Craiova, pe 29 noiembrie 1968, cum s-a facut remarcata, si alte detalii despre Ramona Badescu, nu ratati biografia ei completa de pe Showbiz.ro.

Ca un preview, va lasam sa o admirati pe Ramona in frageda ei pruncie, urmand ca in galeria foto realizata de Showbiz.ro sa o vedeti in toata splendoarea ei, sexy chiar si la 40 de ani.

Ramona, pe cand nu devenise un star sexy

Fotografie de familie

Â