Ce frumos este băieţelul lui Horia Brenciu! Toma a fost adoptat în secret – FOTO&VIDEO

De: Alexandra Necsoiu / 31.05.2017, 12:03
Ce frumos este băieţelul lui Horia Brenciu! Toma a fost adoptat în secret – FOTO&VIDEO
Horia Brenciu şi-a prezentat pentru prima dată băiatul, pe Toma Brenciu, mezinul familiei sale, pe care o iubeşte atât de mult.

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina şi Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

Artistul şi soţia lui, producătoarea tv Alice Dumitrescu, şi-au mărit familia la sfârşitul lui 2014, în preajma Crăciunului, când băieţelul care li s-a lipit de suflet a fost adoptat şi a devenit parte din familia lor. Într-o filmare publicată pe reţelele sociale, Brenciu le-a permis admiratorilor să intre în intimitatea sa. La primele ore ale dimineţii, când de abia s-au trezit, Toma şi tatăl lui au parte de un moment în doi, o joacă plină de chicote şi veselie.