Ce gest uimitor a făcut un hoț după ce a fost prins furând

De: Gabriela Voicu / 15.04.2013, 17:00
Ce gest uimitor a făcut un hoț după ce a fost prins furând
Un american în vârsta de 52 de ani a fost arestat după ce a înghițit o bijuterie pe care a vrut să o fure dintr-un magazin.

Ronald Perley, în vârsta de 52 de ani, a fost arestat de polițiștii americani din Manchester, New Hampshire, SUA, după ce a intrat, joi, într-un magazin de bijuterii și a cerut să vadă mai multe inele de logodnă.

După ce a încercat să ascunda un inel, vânzătorul de la Bellman’s Jewelers i-a cerul lui Perley să îl returneze, dar acesta a negat că l-ar fi furat și a încercat să iasă din magazin, neștiind că ușa este dotată cu un sistem special de securizare.

Un hoț a înghițit un inel pe care a vrut să îl fure

După ce vânzătorul a insistat să recupereze inelul, bărbatul a dus mâinile la gură și a înghițit bijuteria din aur alb de 14 carate, scena fiind filmată de camerele de supraveghere.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au dus pe hoț la spital, iar într-o radiografie s-a văzut inelul pe care individul îl înghițise.

Ronald Perley a fost pus sub acuzare pentru furt calificat și falsificarea probelor, iar cauțiunea în cazul său a fost stabilită la 50.000 de dolari.

Inelul, în valoare de 2.100 de lire sterline, a fost recuperat în cursul zilei de sâmbătă.