Ce gest ULUITOR a făcut un hoț cuprins de remușcări

De: Gabriela Voicu / 17.01.2013, 17:50
Ce gest ULUITOR a făcut un hoț cuprins de remușcări
Un hoț care furase patru inele de la o familie în urmă cu 15 ani a decis să le facă o nouă surpriză victimelor.

Un hoț cuprins de remușcări a decis să facă un gest frumos față de familia pe care o jefuise în urmă cu 15 ani.

El le-a trimis celor de la care furase patru inele o scrisoare în care le cerea scuze pentru gestul făcut, dar și obiectele furate.

Potrivit site-ului Reddit, familia Riphagens și-a pierdut inele din aur în urma cu mulți ani, în timpul unei petreceri. Recent, ei au primit o scrisoare de la „un copil prost care vrea să îndrepte o greșeala”.

„Vă scriu pentru a vă cere scuze fiindcă sunt în posesia a ceva ce voi cu siguranță că prețuiți și vă lipsește. Am fost la o petrecere în casa voastră cu mulți ani în urmă și, din prostie, am luat ceva ce n-ar fi trebuit să iau. Am găsit aceste inele recent și am vrut să vi le înapoiez. Încă o dată, îmi pare foarte rău pentru neplăcerea creată, pentru felul în care gestul meu v-a afectat familia. Sper că mă veți ierta. Ca adult realizez cât de importante pot fi unele obiecte”.

Scrisoarea hoțului curpins de remușcări

Un ultilizator Reddit, fost coleg de școală cu fiica soților Riphagens, a confirmat că unul dintre inele era verigheta mamei fetei, altul era inelul pe care aceasta îl primise de la soțul ei când a născut primul copil, iar celelalte două erau inele moștenite de la bunici.

El a explicat și cum a devenit celebră scrisoarea. Fiica soților Riphagens, Margot, a pus imaginea de mai sus pe Facebook, drept mulțumire pentru expeditorul anonim, iar de acolo a început să cicule până a ajuns pe Reddit. Margot a contactat apoi publicația „The Huffington Post” și a confirmat povestea, spunând că mama ei a primit scrisoarea însoțită de inele la birou și că a fost șocată de gestul celui care le-a returnat. Femeia acum în vârstă de 31 de ani a mai precizat că ea organizase petrecerea în timpul căreia inelele au fost furate, când avea 16 ani.