Ce i-a făcut o femeie iubitului ei care a refuzat să o ducă la McDonald’s

De: Gabriela Voicu / 07.11.2013, 17:00
Ce i-a făcut o femeie iubitului ei care a refuzat să o ducă la McDonald's
O femeie înfometată și-a lovit iubitul de trei ori cu mașina pentru că acesta a refuzat să o ducă să mănânce la McDonald''s.

O femeie înfometată și-a lovit iubitul de trei ori cu mașina pentru că acesta a refuzat să o ducă să mănânce la McDonald”s.

Crystal Brooks, în vârstă de 33 de ani, și-a rănit grav iubitul, pe Santiago Hernandez, de 41 de ani, în cursul săptămânii trecute. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Cuplul locuiește în Kingsport, Tennessee, SUA, iar în ziua incidentului ieșiseră cu copiii lor și cu un prieten în oraș. De altfel, acesta din urmă a povestit ulterior poliției cum a decurs totul.

Crystal Brooks

Crystal i-a cerut iubitului să o ducă la McDonald”s, dar pentru că acesta a refuzat, „ea a înnebunit”. Urlând, i-a cerut bărbatului să oprească mașina, dar când Hernandez a coborât pentru a evita o ceartă, acesta s-a mutat pe scaunul șoferului, a pornit mașina și l-a lovit de mai multe ori

Hernandez a fost rănit destul de grav, dar viața lui nu este în pericol, iar femeia a fost arestată pentru atac deosebit de grav. Ea se află momentan în închisoarea Sullivan County Jail, iar cauțiunea ei este de 15.000 de dolari. Hernandez a fost dus la locuința unui prieten după incident.