Ce i s-a întâmplat Andrei la un concert: „M-a lăsat pur şi simplu fără cuvinte!”

De: Nicoleta Nicolae / 19.02.2016, 11:04

Ce i s-a întâmplat Andrei la un concert:
Andra le-a împărtăşit fanilor ei un moment care a impresionat-o foarte tare, în timpul unui spectacol pe care l-a susţinut ieri.

Andra şi Corina Chiriac au cântat împreună pe aceeaşi scenă, iar cuvintele Corinei au lăsat-o fără cuvinte pe tânăra artistă. Deşi este foarte apreciată pentru talentul ei, Andra a rămas fără grai când Corina Chiriac a spus că se simte onorată să cânte alături de ea.

„‘Mă simt onorată să cânt alături de Andra, o consider cea mai bună voce din generaţia ei’, aşa a declarat Corina Chiriac şi m-a lăsat pur şi simplu fără cuvinte! Mai ales că ştiu că doamna Corina e un om sincer, care spune doar ce gândeşte. E minunat să te aprecieze un om pe care tu la rândul tău îl respecţi şi îl admiri cu tot sufletul. Vă mulţumesc, doamna Corina! Că aţi acceptat să cântăm împreună, că aţi vorbit aşa frumos la adresa mea şi că sunteţi o adevărată doamnă!”, a scris Andra la descrierea imaginii de pe Facebook.

Alexandra Irina Măruţă cunoscută sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune şi cântăreaţă română de muzică pop, şi R&B.