Ce îi sperie pe concurenţii de la “Te cunosc de undeva!”: travestiurile, momentele de dans pe tocuri, lentilele de contact

De: Cristiana Trifu / 05.09.2017, 13:58
Ce îi sperie pe concurenţii de la “Te cunosc de undeva!”: travestiurile, momentele de dans pe tocuri, lentilele de contact
A început numărătoarea inversă pentru Adriana Trandafir, Ramona Bădescu, Lidia Buble, Anisia Gafton, Julie Mayaya, CRBL, Cezar Ouatu, Sebastian Muntean şi Alin Pascal, concurenţii noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”. Cei nouă artişti şi-au probat perucile şi pantofii cu toc, şi-au antrenat vocile, au participat la primele ore de antrenament cu profesorii de la canto, actorie şi coregrafie şi sunt nerăbdători să încerce sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, cele dintâi transformări pregătite pentru ei de ruleta personajelor. Care sunt temerile lor, înainte să urce pe scena celui de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, ne spun chiar ei.

“Mi-e teamă de necunoscut, de faptul că poate nu o să mă pot pregăti aşa cum îmi doresc, mi-e teamă să nu dezamăgesc. Nu ştiu dacă o să rezist la presiunea antrenamentelor, dacă o să am atâta umor ca să trec peste orgolii şi penibilităţi, dacă o să ştiu să-mi asum neputinţele, pentru că degeaba ai inima tânără, dacă trupul a îmbătrânit”, spune actriţa Adriana Trandafir. “Pe mine mă sperie faptul că în anumite situaţii voi fi nevoită să port lentile de contact. Nu am mai purtat niciodată şi ştiu că am ochii sensibili. Mă mai sperie şi faptul că trebuie să renunţ la unghiile mele lungi şi îndrăzneţe. Şi nu în ultimul rând faptul că părul meu afro reprezintă o adevărată provocare pentru hair-stilişti”, adaugă Julie Mayaya.

La rândul ei, Ramona Bădescu se teme să… imite. “Nu ştiu să imit, nu am imitat niciodată pe nimeni, mi-e teamă de penibil, dar o s-o iau ca pe o provocare şi voi încerca într-un mod lejer şi distractiv să mă apropii de personajul în pielea căruia voi trebui să intru. Deocamdată totul mi s-a părut uşor, singurul lucru de care îmi pare rău este că nu avem posibilitatea să lucrăm mai mult cu profesorii nostri, pentru că indicaţiile lor sunt importante şi necesare, iar ei sunt nişte oameni deosebiţi”, mărturiseşte aceasta. Deşi nu se află la prima participare la “Te cunosc de undeva!”, Lidia Buble spune că nu s-a obişnuit pe de-a-ntregul cu ritmul alert de la platouri. “Pe mine trebuie să mă iei mai uşurel, că doar mi-s ardeleancă, no! În rest, nu am nici cea mai mică problemă, pentru că pe scenă mă simt cel mai bine”, explică ea. Anisia Gafton însă n-are frică de nimic. “Pot doar să mă bucur că echipa este foarte unită şi frumoasă, iar concurenţii foarte prietenosi. Practic vii acolo ca în vacanţă, să te distrezi”, spune ea.

Sebastian Muntean se teme că nu se va putea obişnui cu tocurile: “Momentele de dans pe tocuri chiar mă sperie, însă nimic nu e imposibil”. Iar temerile lui Alin Pascal sunt legate de travestiurile pe care le va avea de jucat. “Mi se pare imposibil să te mişti şi să ai aerul unei femei. Am început că le studiez mimica feţei, să urmăresc ce fac cu mâinile, cum stau pe scaun şi cred că sunt pe drumul cel bun”, spune acesta.
La a patra sa participare la “Te cunosc de undeva!”, CRBL, câştigătorul primului sezon al show-ului, nu reuşeşte să se obişnuiască cu ideea că trebuie să renunţe la barbă. “Îmi este foarte greu să mă acomodez cu mine fără barbă. Ăsta cred că este singurul lucru mai puţin plăcut”.

Pentru câştigătorul celui de-al şaptelea sezon al show-ului, Cezar Ouatu, cele mai grele rămân travestiurile, cu tot ceea ce implică ele, epilat, unghii false, tocuri de 10-15 cm. “În sezoanele trecute, mă epilam de fiecare dată în funcţie de decolteul doamnei pe care trebuia să o imit, iar pe burtă rămâneam mereu cu păr. Şi pe mâini la fel, eram epilat în funcţie de cât de scurtă era mâneca rochiei. Cred că vă închipuiţi cum arătam… În urma travestiurior mele, am constatat că sunt deja în top trei al celor mai urâte “femei” care au urcat vreodată pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Cu toate astea, cred că în acest al treilea sezon voi atinge apogeul transformărilor mele, în acest show”, spune Cezar Ouatu.
Cât de bine vor reuşi cei nouă concurenţi să intre în pielea primelor personaje care le-au picat la ruletă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediţie a celui de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Tags: