Ce încălţări “criminale” are Annes!

Apropo.ro / 10.11.2012, 08:00
Ce încălţări “criminale” are Annes!
Şi-a comandat 6 perechi de platforme din America!

Cântăreaţa şi-a dorit un look fresh pentru noul shooting pe care l-a realizat de curând, în care arată extrem de bine !
De la videoclipul recent lansat al piesei „Unde… „, Annes a adoptat un nou look, foarte îndrăzneţ. Piesa, un mix de energie şi emotie, cu influenţe dubstep, i-a permis artistei să intre într-o zonă vestimentară în care predomină pielea şi ţintele, « vedetele » sezonului.

Annes

Cântăreaţa s-a pregătit pentru o nouă şedinţă foto incendiară, aşa că şi-a comandat şase perechi de încălţări din America, marca Jeffrey Campbell, pentru că se declară fană al acestui creator american de pantofi. Deşi fiecare bocăncel cântăreşte peste 1kg, având tocuri înalte cu o geometrie sofisticată, Annes spune că, ori de câte ori le încalţă pe scenă se simte foarte bine şi întotdeauna este complimentată în mod special de cei tineri.

Annes s-a declarat foarte încântată de rezultatul şedinţei foto şi de noua imagine şi îşi încântă fanii cu un look fresh, total altfel de cum i-a obişnuit până acum!
După ce la filmările videoclipului „Unde…” a avut parte de un mic accident şi a fost arsă cu ondulatorul pe gât de către hair stylista cu care colabora, la noul shooting pe care l-a realizat de curând, Annes şi-a schimbat întreaga echipă de beauty.

Vezi aici videoclipul « Unde.. »: