Ce înseamnă dacă un bărbat poartă o bluză cu anchior

Apropo.ro / 16.01.2013, 14:40
Ce înseamnă dacă un bărbat poartă o bluză cu anchior
Considerate altădată a fi la modă, bluzele cu anchior au căpătat acum o altă însemnătate, cutremurătoare.

În cei peste 80 de ani de când există modelul în V, la bluze, rochii, tricouri, etc, nimeni nu s-a gândit că într-o zi acesta va ajunge să sperie pe cei din jur.

Modelul în V a fost la modă ani de zile, chiar și astăzi a rămas. Printre purtătorii acestui model se numără Prințul Charles sau campionul la tenis Fred Perry.

Dar ce spun specialiștii despre acest tip de croială. Cei din Malaezia susțin că părinții, în primul rând, ar trebui să fie ceva mai atenți când aleg un obiect vestimentar. Orice numai în V să nu fie.

Malaezienii asociază această croială cu homosexualitatea. Dacă cineva este văzut cu o asemenea bluză, atunci este clară orientarea lui sexuală.

Autorițățile guvernamentale spun că oamenii ar trebui să fie mai atenți la ce poartă, unele haine fiind buni indicatori ai preferințelor sexuale.

Tinerii care preferă hainele mulate, tricourile în V, culorile deschise au înclinații gay. Autoritățile doresc educarea cetățenilor și ajută la înțelegea simptomelor timpurii ale homosexualității, bisexualității, etc.

Malaezienii organizează seminarii despre această problemă și trag un semnal de alarmă mai ales către părinți.

Cum homosexualitatea este interzisă în Malaezia, multe persoane au ascultat sfaturile autorităților și au început să renunțe la hainele croite în V.