Ce mănâncă Gina Pistol la filmările ,,Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 01.03.2018, 14:16
Ce mănâncă Gina Pistol la filmările ,,Chefi la cuţite”
Filmările pentru cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuţite” au început deja, iar chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu s-au întors la masa jurizării, unde zi de zi degustă preparate delicioase. Tentaţiile sunt mari, iar mirosul apetisant îmbie întreaga echipă să încerce combinaţii inedite, pregătite special de concurenţii pasionaţi de arta culinară. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii, are o siluetă de invidiat pe care şi-o menţine fără probleme chiar şi atunci când este înconjurată de tentaţii cu multe calorii.

,,Toţi au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc concurenţii, dar nu este deloc aşa. Eu trebuie să fiu alături de susţinători, să surprind reacţiile celor care participă şi să aflu povestea din spatele fiecărei farfurii. Pentru că programul este încărcat, fiecare îşi ia pauză de masă atunci când are timp, iar ,,răsfăţul culinar” stă de cele mai multe ori într-o farfurie de roşii proaspete şi brânză de capră.”, afirmă Gina.

Poftele chefilor sunt pe cât se poate de normale, iar în pauzele de filmări degustă preparate la care nimeni nu s-ar aştepta. Ouă ochiuri, brânza de capră, carnea la grãtar şi legumele sunt cerinţele de sezonul acesta ale celor trei juraţi, dar Cătălin Scărlătescu pare să aştepte cu nerăbdare o porţie de scoici, preparatul pe care nu ar putea vreodată să-l refuze. Şi pentru că bucătăria este locul unde se întâmplă numai lucruri magice, inclusiv cei din echipă au trecut la cratiţă în culise, la un banc de lucru special amenajat.

Însă nici acolo nu îşi găseşte loc fine dining-ul, ci mâncarea tradiţională, care este pe gustul fiecăruia: ciorba de legume, mămăliga cu brânză şi smântână, sau varza călită fiind doar câteva exemple. 
„Chefi la cuţite” revine la Antena 1 din această primăvară.