Ce masini cumpara net-surferii?

Apropo.ro / 22.02.2002, 13:29
Ce masini cumpara net-surferii?
Toyota Camry detine prima pozitie in topul celor mai cumparate masini de catre net-surferii americani, intocmit pe luna ianuarie 2002 de msn.com, urmata la mica distanta de Honda Accord Noua masina Camry a depasit in clasament, pentru prima oara, pe Honda Accord in septembrie 2001.

Toyota Camry detine prima pozitie in topul celor mai cumparate masini de catre net-surferii americani, intocmit pe luna ianuarie 2002 de msn.com, urmata la mica distanta de Honda Accord

Noua masina Camry a depasit in clasament, pentru prima oara, pe Honda Accord in septembrie 2001. Inainte de aceasta, Honda Accord detinuse prima pozitie din august 2000 pana in august 2001.

Honda a dominat „top ten-ul” celor mai vandute masini in luna ianuarie a acestui an, ea mai avand inca patru masini in primele sase pozitii, Honda Civic terminand chiar pe locul trei, la scurta distanta de Accord. Celelalte doua masini au ocupat locul cinci, Honda CR-V si sase Honda Odyssey.

In ce priveste noul Nissan Altima, acesta a ratat de putin locul trei, ocupat de Honda Civic.

Altima a fost proiectat sa concureze cu Accord si Camry, fiind considerabil mai puternic decat predecesorul sau, cu cei 175 de cai putere dezvoltati de motorul I4 si 240 dezvoltati de optionalul V6.

Inca odata Ford a avut trei masini in primele zece masini vandute, Ford F-150 a terminat pe locul sapte, Explorer si-a mentinut pozitia a opta inaintea „codaselor” Ford Escape si Toyota Highlander.

Clasamentul pe ianuarie 2002:
1. Toyota Camry
2. Honda Accord
3. Honda Civic
4. Nissan Altima
5. Honda CR-V
6. Honda Odyssey
7. Ford F-150
8. Ford Explorer
9. Ford Escape
10. Toyota Highlander

Mirel Mircea

Tags: