Ce mesaj i-a transmis Andra lui Măruţă, azi, de ziua lui!

Apropo.ro / 27.01.2015, 12:37
Ce mesaj i-a transmis Andra lui Măruţă, azi, de ziua lui!
Cătălin Măruţă împlineşte azi o frumoasă vârstă, motiv pentru care Andra, soţia lui, l-a surprins în această dimineaţă!
Artista nu i-a oferit doar un tort ci şi o urare emoţionantă, pe care a împărtăşit-o cu fanii săi. Andra nu s-a sfiit să mărturisească tuturor că alături de Măruţă trăieşte o dragoste ca-n poveşti, “specială şi nemuritoare”!
 
Foto: Facebook
 
“Am mai auzit poveşti frumoase, am întâlnit, am ascultat şi am înţeles iubiri incredibile. Dar până acum, n-am reuşit să întâlnesc o dragoste mai interesantă, specială şi nemuritoare, precum cea pe care o trăiesc eu. Dumnezeu a avut grijă de inima mea. Astăzi, e ziua de naştere a soţului meu, Cătălin Măruţă, e ziua omului care m-a convins că merită să am încredere în ceea ce e mai bun pe lume. Nu ştiu cum să-i mulţumesc pentru asta. Poate spunându-i, pur şi simplu, „TE IUBESC”, iar el să-şi ia de aici toată energia unei relaţii pe care eu, una, o consider perfectă – o comunicare plină de suflet, alături de fiul nostru, de întreaga noastră familie!… La mulţi ani superbi, la mulţi ani creativi, la mulţi ani sănătoşi, dragostea mea!…”, a scris Andra pe contul ei oficial de pe Facebook.
 
La 37 de ani, Cătălin Măruţă este un bărbat împlinit, având o familie frumoasă alături de Andra şi o carieră în plină ascensiune.