Ce mesaj îi transmite Andreea Bălan lui Keo!

Apropo.ro / 24.05.2014, 13:00
Ce mesaj îi transmite Andreea Bălan lui Keo!
Andreea, pe scenă, Keo, în juriu, la Festivalul "Flori de mai". Așa s-au "întâlnit" cei doi foști iubiți, ieri.

Știind că omul cu care s-a iubit aproape 9 ani este în sală, Andreea a susținut un recital și a cântat piesa „Decor”, o piesă cu versuri dureroase, care parcă spunea întreaga poveste a fostei ei relații și a despărțirii.

La final, Andreea nu a ratat ocazia să îl înțepe pe Keo.

 

 

„Dragii mei, vă mulțumim din suflet. A fost o melodie inspirată din viața mea. Vă mulțumesc din suflet că sunteți alături de mine, în această perioadă foarte grea pentru mine”, a spus Andreea Bălan, făcând referire la recenta despărțire de Keo.

Keo a privit fără vreo grimasă reprezentația Andreei și a ascultat mesajul care îl viza în mod direct.

În cadrul unei emisiuni televizate, Andreea Antonescu a vorbit deschis despre motivele care au condus la separarea Andreei Bălan de Keo.

Artistul o înșela pe Bălan de un an, cu o fostă componentă a trupei Senzual, Misty, Alexandra Pavel pe numele adevărat.

„Nu au stat pentru marketing împreună. Andreea e un nume și un brand, a atras mereu, vindea. Keo se ocupa de muzica și de show-ul ei. Ei s-au iubit, a fost o poveste de dragoste cu rezultate fructuoase. Andreea e un om puternic și poate să treacă peste orice, este dedicată carierei și va da totul pentru a ajunge acolo sus. E multă muncă”, spune Antonescu. Misty spera că iubitul Andreei Bălan o va face vedetă.