Ce mesaj le transmite Aurelian Temişan doamnelor, de 8 Martie!

De: Cătălina Matei / 08.03.2017, 16:44
Ce mesaj le transmite Aurelian Temişan doamnelor, de 8 Martie!
Luna martie este cu siguranta perioada din an in care doamnele se simt cel mai rasfatate. Aurelian Temisan nu a ratat ocazia de a le transmite un mesaj de 8 Martie si le-a pregatit o surpriza placuta in aceasta luna.

„Toate femeile ar trebui sa iubeasca si sa se lase iubite”, le transmite artistul reprezentantelor sexului frumos. Mai mult, Aurelian Temisan le-a pregatit doamnelor si un spectacol inedit, in luna martie.

Adevaratii barbati frumosi ai muzicii româneşti, Aurelian Temişan, Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, invită toate femeile pe data de 20 martie 2017, în sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, la un spectacol muzical original, dedicat tuturor ipostazelor feminine. Femeia – iubită, femeia – muză, femeia – soţie, femeia – amantă, femeia – gospodină, femeia – mama, femeia – adulteră, femeia – cochetă, femeia – independentă, femeia – fatală, femeia – business. FEMEIA…toate tipologiile de femei se vor regăsi în spectacolul muzical oferit de Aurelian Temişan, alaturi de invitatii sai speciali: Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, mari iubitori de femei şi muzică aleasă dedicata acestora