Ce mesaje poartă Cheloo pe tricouri – FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 27.05.2016, 17:42
Ce mesaje poartă Cheloo pe tricouri - FOTO
Înainte de marea finalã „iUmor”, difuzatã duminicã, 5 iunie, la Antena 1, Cheloo lanseazã un concurs inedit pentru telespectatorii emisiunii. Juratul emisiunii îi invitã pe telespectatori sã-i propunã un mesaj pe care acesta sã-l inscripţioneze pe tricourile pe care le va purta în finala primului sezon al emisiunii.

Cheloo a povestit într-una dintre ediţiile precedente „iUmor” cã mesajele de pe tricourile din emisiune sunt foarte importante pentru el, atât pentru faptul cã sunt o altã formã de a-şi exprima un punct de vedere, cât şi pentru cã unii dintre concurenţi – care sunt mai slabi de înger – pot fi intimidaţi de ele.

Cei care vor să participe la acest concurs inedit pot lãsa mesajul pe care-l propun pentru tricoul lui Cheloo pe pagina de Facebook a emisiunii, în dreptul unei postãri dedicate, pânã duminicã, ora 00:00. Luni, 30 mai, Cheloo va alege douã dintre mesaje pe care şi le va inscripţiona pe tricourile din marea finalã a show-ului. Fiecare dintre autorii acestor mesaje va primi câte un tricou similar.

În marea finalã, ca o noutate absolută, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul, fiecare dintre juraţi neavând dreptul sã voteze concurentul alãturi de care participã. Câştigãtorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de cãtre telespectatori, de data aceasta prin sms, cu menţiunea cã pentru a se califica la votul publicului, finaliştii vor trebui sã obţinã trei de „DA” din partea juraţilor.