Ce meserie crezi că are un geniu, membru Mensa?

Apropo.ro / 02.05.2012, 09:11
Ce meserie crezi că are un geniu, membru Mensa?
Un bărbat cu o inteligență incredibilă, membru Mensa, are 11 diplome universitare și vorbește fluent 5 limbi străine are o meserie care îi uimește pe mulți. Află unde lucrează!

Bruce Berry, în vârstă de 70 de ani, membru al Mensa, organizație din care fac parte persoanele cu o inteligență cu multe peste medie, preferă să aibă o slujbă normală, și să lucreze printre oamenii obișnuiți.

Bruce este doctor în filozofie, a făcut o teză de 425 de pagini despre scriitorul rus Andrei Makine, are trei diplome de master, șapte în licență și vorbește fluent cinci limbi străine: franceza, germana, iatliana, spaniola și rusa.

După atâtea studii, Bruce nu a dorit să profeseze în domeniu, ci a dorit să ajute comunitatea, astfel că s-a angajat ca dirijor de trafic.

Îmi place să studiez și să obțin diplome, dar îmi doream să fac ceva și pentru comunitate. Sunt mulțumit să știu că datorită mie copiii traversează în siguranță strada. Simt că fac parte dintr-o mare familie”, a declarat Bruce Berry, care dirijează traficul langă școala Crofton din Wakefield, unde tatăl său a fost profesor.

Citește mai multe detalii despre slujba unui bărbat membru Mensa, pe Mediafax.ro