Ce meserie mișto sa fii DJ la radio

Apropo.ro / 30.11.2004, 14:10
Ce meserie mișto sa fii DJ la radio
Ceas. Sonerie. Suna. Îl lovesc. O noua zi. În câteva clipe mi-am facut deja un dusman perfid : timpul. Sfârșitul cafelei în ibric e primul semn ca ora 10 e deja aproape. Cobor în fuga scarile, sar în mașina și îi dau cox pâna în "Pache". Urc la

Ceas. Sonerie. Suna. Îl lovesc. O noua zi. În câteva clipe mi-am facut deja un dusman perfid : timpul. Sfârșitul cafelei în ibric e primul semn ca ora 10 e deja aproape. Cobor în fuga scarile, sar în mașina și îi dau cox pâna în „Pache”.

Urc la 10 cu liftul cel lucios și gata, ora s-a facut și ea 10. Ma trezesc cu microfonul la 10 cm de nas și n-am nici o idée! Nici o șansa. A, ba da!

Ia sa încep cu un cântecel sprintenel de pe la noi care seamana din cale-afara cu unu de-afara!’ Poveste de dragoste’ , made in 3reiSud Est ca-n vremurile lor bune.

Ce binecuvântare playlistul , a se citi lista de melodii obligatorii generate dupa o babana gândire strategica de catre un soft specializat. Își face treaba la mare arta și te scoate din orice belea.

Uite, mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa continuu cu Safri Duo. Cu tobele astea de trib sigur ma trezesc. Dreg vocea (dimineatza pornește mai greu pe nevorbite) pentru „hello” și-mi fac avânt: casc gura, deschid microfonul și am 30 de secunde sa spun ceva, multe, esențialul, dar nu orice. Și sa fiu haios, pozitiv, prietenos.

Și trebuie musai sa ma opresc înainte de a începe Britney Spears sa cânte (adica sa vorbesc doar pe „intro”). Daca „intru” peste ea e ca atunci când umbli cu șlițul desfacut prin magazine de femei: jenant.

Uf, cel mai greu hop a trecut. Am timp sa-mi fac un capucino, da’ sa vad mai întâi ce muzici urmeaza. Asta cu Gașca Mea de la Hi-Q e pregatita și îi dau play pentru ca e tonica rau de tot. Abia am lansat-o ca au și preluat-o și ‘ceilalți’ așa ca presimt ca va ajunge sus de tot în airplay-uri (clasamente muzicale bazate pe difuzari la radio, adica).

Eminem da bine la orice ora. Are lipici la ascultatori, combate bine și are piese lungi, numai bune de sorbit o cafea și 1/2 de țigara pe care o sacrific pentru ca în playlist urmeaza fâșnețele de la T-Rio cu ….CHOOPETAAAA!!!! Mamaaa, ce hit!! Zbang în primele 3 cu ele. E latino, îți vine sa te bâțâi și sunt ele frumușele foc!

Acum o sa zic ceva despre vreme chiar daca n-am farmecul Cosminei, dar ma scot eu cumva din intonație și din fondul muzical. Ca poate voi n-ați apucat sa beți un capucino și trebuie sa fac ceva.

Ce meserie mișto sa fii dj la radio

Nono Semen

Tags: