Ce meserie se potriveste zodiei tale?!

Apropo.ro / 16.11.2011, 00:00
Un studiu care atribuie fiecarui semn astral o serie de profesii potrivite a fost realizat pentru un site de job-uri. Vezi daca ti se potriveste!

Studiul a fost realizat de unul dintre cele mai mari site-uri de job-uri din intreaga lume: CareerBuilder.com. Din aceasta cercetare, aflam ca cei mai grozavi ingineri sunt in zodia Capricon, iar in vanzari exceleaza Varsatorii. Pestii ar fi buni la guvernare, Berbecii in turism, iar Taurii ca functionari.

Gemenii sunt recomandati pentru servicii, Racii pentru cercetare, Leii ar fi potriviti ca medici, Fecioarele ca profesoare, Balanta ar face performanta in arta, Scorpionii ca juristi, iar Sagetatorii in IT.

Iata cum arata zodiacul profesiilor, pe larg:

Berbec (21martie-19 aprilie)

Atuurile tale: Ambitios, inventiv, increzator si independent. Poti fi nerambdator, dar creativitatea si energia ta inspira oamenii din jur, iar asta te face sa fii un lider innascut.

Berbec

Joburi compatibile: Berbecii reusesc adesea in meserii creative cum ar fi jurnalismul, publicitatea. Pozitii de lideri in armata sau politie sunt, de asemenea, de perspectiva. Cauta joburi care-ti permit sa-ti pui imaginatia la contributie si munceste ori independent, ori ca lider.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Atuurile tale: Esti pragmatic, loial si rabdator.

Taur

Joburi compatibile: Datorita naturii tale metodice, ai potential de succes in finante si contabilitate. Taurii aplecati spre arta ar trebui sa se orienteze spre arhitectura sau fotografie.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Atuurile tale: Entuziast, comunicativ, optimist si mereu curios. Esti plin de energie si pasiune si ai un apetit dezvoltat pentru noi experiente.

Gemeni

Joburi compatibile: Din moment ce tanjesti spre stimulare intelectuala, cauta joburi care sa te preocupe mereu, sa te tina in priza, din care sa inveti mereu lucruri noi. Ia in calcul o cariera academica, cercetare, jurnalism de investigatie si chestii care presupun calatorii.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Atuurile tale: Plin de compasiune, energic, intuitiv si imaginativ. Sensibilitatea ta, loialitatea si talentele organizationale te fac un excelent tutore.

Rac

Joburi compatibile: Incearca un job in sanatate, ingrijire medicala sau asistenta sociala, psihologie sau chiar invatamant. Poti sa ai in vedere si o cariera in justitie, unde dorinta ta de a proteja si de a-i apara pe altii va fi pusa intr-o lumina foarte buna.

Leu (23 iulie-22 august)

Atuurile tale: Ambitios, confident, optimist, increzator in puterea de a merge inainte. Prezenta ta generoasa, si totodata dramatica, atrage oamenii spre tine.

Leu

Joburi compatibile: Te simti ca pestele in apa in pozitii de lider, acolo unde steaua puterii tale poate sa straluceasca. O cariera in politica sau film iti vine „manusa” sau intr-o pozitie de antreprenor al unei afaceri care-ti permite sa-ti conduci subordonatii spre glorie.

Citeste amanunte despre restul zodiilor, pe stirileprotv.ro