Ce metodă uluitoare a găsit o femeie pentru a slăbi

De: Gabriela Voicu / 21.08.2013, 12:30
Ce metodă uluitoare a găsit o femeie pentru a slăbi
O femeie a găsit o metodă atât de bizară pentru a slăbi încât după ce i-a vorbit medicului său despre ea acesta a alertat autoritățile.

O americancă din Iowa i-a spus medicului său că a cumpărat o tenie de pe internet și a înghițit-o pentru a slăbi. Medicul a fost atât de șocat de gestul femeii încât a anunțat autoritățile pentru a primi indicații în legătură cu modul în care trebuie să procedeze în cazul pacientei sale.

Recomandarea doctorului Patricia Quinlisk de la Iowa Department of Public Health a fost ca medicul să deparaziteze pacienta cu medicamente specifice. Ulterior, aceasta a explicat într-un e-mail public: Ingerarea teniilor este foarte riscantă și poate cauza o mulțime de efecte secundare nedorite, chiar și moartea. Celor care vor să slăbească le este recomandat să încerce metode verificate, să consume mai puține calorii și să facă sport”.

Teniile sunt paraziți care pot cauza probleme oamenilor care consumă carne semipreparată. „O tenie nu poate absorbi suficientă mâncare și nutrienți pentru ca slăbirea organismului uman să fie evidentă… parazitul poate cauza anemie și malnutriție”, scrie USA Today.