Ce ne prezic astrologii asiatici pentru Anul Șarpelui

De: Marian Andrei / 08.02.2013, 12:00
Ce ne prezic astrologii asiatici pentru Anul Șarpelui
Prezicerile astrologilor chinezi arată că noul an din calendarul chinezesc, cel al Șarpelui, care va începe duminică, va fi unul "veninos", plasat sub semnul instabilității și al turbulențelor, va aduce războaie și destrămarea zonei euro.

Anul care începe duminică, asociat cu apa, va aduce o serie de catastrofe, avertizează astrologii asiatici, bazându-se pe precedente. Anteriorii ani ai Șarpelui au fost marcați de atacurile teroriste din 11 septembrie (2001), de mișcarea democratică din Tiananmen înăbușită în sânge (1989) și de atacul japonez de la Pearl Harbour (1941).

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Apa reprezintă frica, teama. Ea se află chiar deasupra focului, care reprezintă bucuria și optimismul. Opoziția dintre cele două semne se va exprima în luna mai, au explicat prezicătorii chinezi.

Dintre „nenorocirile” prezise de astrologi, enumerăm destrămarea Uniunii Europene, dificultățile pe care le va întâmpina moneda euro, dar și un conflict „scurt” în luna mai, între China și Japonia.

Există totuși și predicții pozitive: fanii cântărețului sud-coreean Psy pot sta liniștiți, hitul lui „Gangnam Style” urmând să fie urmat de alte cântece care vor avea același succes.

Calendarul chinezesc este împărțit în cicluri de 60 de ani. În acest calendar, șarpele ocupă cea de-a șasea poziție într-un ciclu de 12 animale. Anul Șarpelui începe pe 10 februarie 2013 și se încheie pe 30 ianuarie 2014.