Ce nu ştiai despre actorul Paul Ipate? Câteva lucruri interesante despre câştigătorul de la Ferma Vedetelor

De: Cătălina Matei / 07.06.2016, 11:19
Ce nu ştiai despre actorul Paul Ipate? Câteva lucruri interesante despre câştigătorul de la Ferma Vedetelor
Sezonul 2 din Ferma Vedetelor a fost câştigat de actorul Paul Ipate. Actorul în vârstă de 31 de ani a pus mâna pe cei 50.000 de euro, după ce i-a învins pe Maria Constantin şi Vasile Calofir.

Există câteva lucruri mai puţin ştiute, dar important, despre câştigătorul de la Ferma Vedetelor. Iată mai jos care sunt acestea:

Paul Ipate, marele câştigător de la Ferma Vedetelor: Ce va face cu cei 50.000 de euro?

Succesul său din reclame, dublat de o excelentă reputaţie ca tânăr actor, au atras atenţia unor producători de film şi astfel a apărut un serial, „O săptămână nebună”, unde Paul Ipate a jucat alături de Diana Cavallioti, Horaţiu Mălăele, Ileana Stana Ionescu, Tora Vasilescu.

– Paul Ipate a debutat în actoria în Hârtia va fi albastră, film al regizorului Radu Muntean a cărui acţiune se petrece într-o singură noapte, cea de 22 spre 23 decembrie 1989. Toate scenele au fost filmate noaptea, iar producţia s-a întins de-a lungul a 28 de nopţi de filmare. Ipate a jucat şi în California Dreamin’ şi Portretul luptătorului la tinereţe, printre altele.

– Iubita lui Paul Ipate este cunoscuta Jojo, care a divorţat în urmă cu câţiva ani de omul de afaceri Ionuţ Grama. Paul şi Jojo sunt împreună din 2014. Ea este cu 4 ani mai în vârstă decât el (35 de ani Jojo, 31 – Paul). Jojo are şi un copil, Antim, în vârstă de 5 ani.

– Paul Ipate a recunoscut, într-un interviu, că a suferit în copilărie de timiditate şi că nu s-a vindecat în totalitate: ”Eram foarte timid, emotiv, plângeam, mă blocam pur şi simplu. Încă sunt foarte timid”.

– Paul, care a câştigat duelul final de la Ferma Vedetelor în faţa lui Vasile Calofir, a donat 25.000 de euro în scopuri caritabile. Cealaltă jumătate din suma câştigată va fi folosită pentru călătorii, dar şi pentru a-şi ajuta familia.