Ce nu știu bărbații despre partenera lor

Apropo.ro / 27.11.2012, 11:00
Ce nu știu bărbații despre partenera lor
În urma unui sondaj aflăm că bărbații nu cunosc foarte multe lucruri când vine vorba de perechea lor. Totuși, ce le-a mai rămas de știut?

Un sondaj recent arată că milioane de bărbați sunt complet lipsiți de idei când vine vorba de alegerea unui cadou de Crăciun pentru perechea lor, ignorând aspecte precum numărul de la sutien al soției, măsura rochiei sau data de naștere a jumătății.

Rezultatele informează că 39 la sută din bărbați nu cunosc numărul de sutien al soției, în timp ce 23 la sută nu știu ce măsură are rochia partenerei. Unii dintre ei nu știu nici data ei de naștere, proporția fiind în cazul acesta de 12 la sută.

Sondajul a arătat, de asemenea, că 34 la sută din bărbați nu au idee care este parfumul preferat al perechii, iar 24 la sută nu știu magazinul de haine pe care aceasta îl preferă.

Rezultatele acestui studiu sunt destul de alarmate„, a spus Gemma Mason, manager de marketing pentru Superdrug. „Sunt anumite detalii elementare pe care bărbații chiar ar trebui să le știe despre partenerele lor – în special culoarea ochilor și culoarea naturală a părului.

Citește mai multe detalii despre Care sunt lucrurile pe care bărbații NU le cunosc despre jumătatea lor, pe Mediafax.ro