Ce nuanţe de ojă se poartă toamna aceasta

De: Cristiana Trifu / 28.09.2017, 16:15
Ce nuanţe de ojă se poartă toamna aceasta
Manichiura este considerată cartea de vizită a unei femei, aşa că este important să îi acorzi atenţie indiferent de sezon. Ultimele tendinţe pentru toamnă oferă nuanţe versatile care te vor ajuta să fii în ton cu vremea de afară.

Am ales pentru tine nuanţele de ojă care se vor purta în sezonul rece, care îţi vor completa lookul şi îţi vor conferi un plus de sofisticare. Primul pas pentru a fi în tendinţe este înlocuirea nuanţelor aprinse în favoarea celor mate, inspirate de culorile toamnei.

ˮCuloarea unghiilor este accesoriul suprem în acest sezon şi poate reprezenta baza  look-ului tău de toamnă. Pe măsură ce îţi afirmi individualitatea prin modă, unghiile tale ar trebui să îţi sublinieze garderoba impecabilă şi să atragă atenţia asupra întregului look. Culorile neutre sunt o alegere fresh şi modernă pentru pentru manichiura din acest sezonˮ, spune Jessica Vartoughian, CEO&Founder Jessica Cosmetics.

Pe măsură ce se răceşte vremea, optează pentru oja burgundy. Fără îndoială, această culoare este un must have pentru toamnă. Nuanţele nude rămân în trend în perioadă rece. Acestea complimentează foarte bine şi pielea bronzată.

Se poartă şi nuanţele de roz pal, dar şi cele de roz sidefat. Aceastea te vor ajuta să faci tranziţia de la  vară la toamnă foarte uşor. Ojele Jessica au o textură bogată, fină, ce conferă culorii profunzime. În acelasi timp, sunt şi sigure deoarece produsele nu conţin formaldehida, răşină formaldehidică, toluen, dibutilftalat(DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.