Ce ofertă de job a primit Adelina Pestriţu? E personaj principal: „Îmi doresc să-mi dezvolt şi mai mult latura…” – FOTO&VIDEO

De: Alexandra Necsoiu / 22.08.2017, 12:41
Ce ofertă de job a primit Adelina Pestriţu? E personaj principal:
Surpriză plăcută pentru Adelina Pestriţu!


Aflată pentru prima dată în interpretarea unui personaj principal în versiunea în limba română a unei animaţii, Adelina Pestriţu îi imprumută vocea adorabilei veveriţe Andie, din comedia ,,Nut Job 2: Goana după alune” şi va putea fi admirată în cinematografele din toată ţara, din 25 august, odată cu premiera filmului pe marile ecrane.

Adelina Pestriţu şi-a tras un nou iubit. Fostul Biancăi Drăguşanu e supranumit ”Fucky”

Trăieşte pe picior mare! Cât câştigă Adelina Pestriţu de când a plecat de la TV. Suma e fabuloasă!

Adelina Pestriţu mai are o şansă?! „Relaţia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin va rezista…”

Adelina Pestriţu vs. Anda Călin. Cum l-au cucerit pe craiul Liviu Vârciu? Ce au în comun actuala iubită şi fosta soţie

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex – FOTO

A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO

Veste bombă pentru Liviu Vârciu! Iubita lui este însărcinată

Iubitele focoase ale lui Liviu Vârciu! Adelina Pestriţu şi Anda Călin, goale în Playboy! Pe care o alegi?

Despre cea de-a doua experienţă de dublaj, după rolul secundar interpretat în ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”, Adelina Pestriţu a declarat: ,,Când am primit propunerea de a reveni în studio pentru un nou desen animat intitulat ,,Nut Job 2: Goana după alune” am fost extrem de încântată, mai ales că iubesc personajele din desenele animate şi am avut ocazia să retrăiesc parte din copilăria mea. Personajul Andie m-a cucerit iremediabil şi am ştiut din start că mă potrivesc cu acest rol. Experienţa de a fi în studio m-a făcut să-mi doresc şi mai mult să-mi dezvolt latura actoricească şi poate în viitor să dezvolt o carieră în acest sens. Sper să placă tuturor personajul pe care îl interpretez.”

Când vine vorba despre asemănările dintre ea şi Andie, Adelina Pestriţu recunoaşte că are foarte multe lucruri în comun cu personajul căruia îi dă voce: ,,Veveriţa Andie mă descrie exact aşa cum sunt eu în viaţa de zi cu zi: jovială, în acelaşi timp foarte grijulie cu cei din jurul meu. Îmi plac foarte mult dulciurile, în special bomboanele cu alune”, a concluzionat actriţa.

Sinopsis

Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile. Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.