Ce operaţii estetice şi-a făcut Raluca Turcan, şefa interimară de la PNL? Cum arăta naturală – FOTO

De: Cătălina Matei / 14.12.2016, 10:37
Ce operaţii estetice şi-a făcut Raluca Turcan, şefa interimară de la PNL? Cum arăta naturală - FOTO
Activă din 2000 pe scena politică românească, Raluca Turcan a intrat de mai multe ori în vizorul presei după ce s-a speculat că ar fi recurs la mai multe operaţii estetice pentru a-şi îmbunătăţi înfăţişarea.

Deputata nici n-a confirmat, nici n-a negat vreodată intervenţiile minore la nivelul feţei, dar când a venit vorba despre un implant mamar, a râs cu poftă. ”Aş vrea eu silicoane”, a exclamat amuzată Raluca Turcan, în urmă cu mai mulţi ani, când a fost întrebată dacă şi-a mărit artificial bustul.

Raluca Turcan, detalii din culisele vieţii intime: “A fost dragoste nebună” – FOTO

Se pare că deputata în vârstă de 40 de ani a umblat puţin la sprâncene, la cearcăne şi la riduri. ”În ceea ce priveşte faţa, putem observa un mic lifting al sprâncenelor cu fire de suspensie. Liftingul sprâncenelor este o intervenţie chirurgicală estetică prin care se ridică sprâncenele lăsate, sprâncene având uneori aspect de încruntare. După cum se poate vedea, cearcănele au dispărut, iar acest lucru e posibil cu ajutorul a două proceduri: fie se injectează, fie se face o blefarolpastie inferioară. Buzele sunt mai conturate, iar şanţurile nazolabiale au dispărut datorită injecţiilor cu botox. Evident, coafura aduce un mare plus, caci bretonul nu o avantaja deloc”, a declarat un specialist pentru click.