Ce pățești dacă îți vezi profesoara topless

De: Marian Andrei / 18.10.2012, 16:30
Ce pățești dacă îți vezi profesoara topless
Părinții a patru elevi de la Highland Middle School din localitatea americană Anderson sunt scandalizați din cauza pedepsei primite de copiii lor, după ce și-au văzut profesoara topless, din greșeală.

Cei patru elevi se aflau în sala de curs, jucându-se pe iPad-urile puse la dispoziție de școală, când, din senin, le-a apărut pe ecrane o poză cu profesoara lor topless.

Unul dintre ei, Joshua Troutt, în vârstă de 13 ani, a declarat că nu este vina lor pentru ce s-a întâmplat.

„Nu am putut să evităm să ne uităm la poză, a apărut instantaneu. Cred că de vină este profesoara, care avea acea poză pe iPad-ul ei, care este sincronizat cu cele ale elevilor. Probabil a apăsat pe ceva și poza a apărut pe iPad-urile noastre”, a adăugat Joshua.

Pentru „vina” lor, cei patru au fost suspendați de la cursuri și amenințați cu exmatricularea, chiar dacă responsabilul IT al școlii a spus că a fost un accident, toate procedurile tehnice fiind respectate.

Un alt responsabil al școlii i-a anunțat pe părinți că pedeapsa nu va fi schimbată și… „dacă nu le convine, asta e„!

Mama lui Troutt este indignată de tratamentul abuziv de care au avut parte copiii și crede că profesoara, împotriva căreia nu au fost luate măsuri vizibile, ar fi trebuit concediată.

„În definitiv, este vorba o poză nud pe care au văzut-o elevii școlii”, a conchis aceasta.