Ce pățești dacă nu ești titular la Arsenal și nu te prezinți la meci

De: Marian Andrei / 23.01.2013, 17:05
Ce pățești dacă nu ești titular la Arsenal și nu te prezinți la meci
Iată cele 5 categorii de amenzi pe care jucătorii lui Arsene Wenger sunt obligați să le plătească în cazul nerespectării regulilor impuse de francez!

Se presupune că unul dintre medicii echipei, Garry O’Driscoll a fotografiat documentul și l-a uploadat pe un site de file-sharing.

Amenzile de care sunt pasibili jucătorii Arsenalului se află în plaja 100-1.000 de lire sterline, dar dacă nu sunt achitate de jucători în șapte zile, acestea se dublează automat.

1. Cele mai mici amenzi – 100 de lire sterline – se aplică pentru purtarea hainelor neadecvate în vestiar (inclusiv a încălțămintei de stradă), aducerea de ziare în vestiar, intrarea în cabinetul medical cu laptopul, telefonul sau ziare sau purtarea unui echipament „greșit” în ziua meciului.

2. 200 de lire sterline este suma cu care un jucător va fi amendat dacă timp de două săptămâni consecutive nu predă o probă de urină.

3. Cu 250 de lire sterline sunt penalizate în general întârzierile – de la întâlnirile sau micul dejun din ziua meciurilor – cu observația că întârzierile de la antrenamente, ședințele de masaj și tratamentele medicale se taxează dublu (500 de lire sterline) dacă depășesc 15 minute.

Arsene Wenger, un antrenor hotărât să mențină disciplina

4. Antrenorul Arsene Wenger consideră că folosirea telefoanelor mobile în interiorul clubului este la fel de gravă ca neimplicarea jucătorilor la activitatea comercială a clubului și a dat dispoziție ca aceste „infracțiuni” să fie sancționate cu 500 de lire sterline.

5. Cea mai drastică penalitate financiară este aplicată celor care nu sunt titulari, dar nu se prezintă la meciurile de acasă ale echipei – aceștia sunt amendați cu 1.000 de lire sterline.

Potrivit documentului, responsabilul cu strângerea amenzilor este fundașul Per Mertesacker.