Ce patesti daca stai prea mult pe internet?

Apropo.ro / 23.06.2008, 12:25
Ce patesti daca stai prea mult pe internet?
Te-ai gandit vreodata sa dai si o alta semnificatie internetului, in afara utilizarii zilnice pentru noi informatii? Sa ai la nunta un tort...

Te-ai gandit vreodata sa dai si o alta semnificatie internetului, in afara utilizarii zilnice pentru noi informatii? Daca nu, iti aratam la ce s-a gandit un cuplu pentru a avea la nunta lor si "un pic din internet", si anume, torturi in forma de laptop.

Cine s-ar fi gandit sa duca pana la extrem aceasta pasiune? Desigur ca doar persoanele pasionate de internet, mai ales ca mirii despre care vorbim s-au cunoscut prin acest mod.

Tortul – laptop a fost realizat intocmai ca cel real, pana in cele mai mici detalii: cu imaginea lor pe desktop, cu tastatura "reala", mouse, cabluri.

Asadar, daca se pot realiza torturi in forma de masinute, animale, etc, de ce ar fi iesit din comun un tort – laptop?

Ce parere ai despre initiativa si imaginatia mirilor? Ai incerca asa ceva si la tine?


Cele mai… tatuaje

Cele mai... tatuaje

De ce ne tatuam? In ziua de azi, tatuajele tin mai mult de teribilism decat de "amorul artei", e o chestie cool sa fii tatuat. Totusi, alte explicatii sunt ca "e la moda", posesorul e pasionat de aceasta "arta" sau doreste atragerea atentiei asupra unor parti ale corpului (in general fetele).

Opriti la semafor! Trece avionul

Opriti la semafor! Trece avionul

La cate vedem zilnic si auzim se pare totusi ca nu le-am vazut pe toate. Sa astepti la semafor sa treaca avionul…se intampla rar, si poate doar la altii.

Cel mai prost hot din lume?

Cel mai prost hot din lume?

Cine ar fi crezut ca un hot isi poate admira prada chiar in reflexia unei camere video de supraveghere?

Comenteaza trimite pe ym printeaza