Ce pătrăţele are Gina Pistol pe abdomen! „Dacă eu am putut, cu siguranţă POŢI ŞI TU!” Află-i secretul! – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.11.2016, 15:24
Ce pătrăţele are Gina Pistol pe abdomen!
Gina Pistol se poate lăuda cu un trup perfect. Vedeta a descoperit secretul siluetei de model.

Prezentatoarea show-ului culinar „Chefi la cuţite” a reuşit în doar 6 săptămâni să se transforme, dobândind un abdomen demn de o antrenoare de fitness.

Cum îşi făcea selfie Gina Pistol, „în tinereţe”! FOTO de colecţie

O vedetă de la noi, dezvăluire de senzaţie! „Am fost întrebat câte femei am f**** până acum. Iată: „

Kim Kardashian e istorie, Gina Pistol şi-a „tunat” fesele! Cum poate să arate acum

Vedeta a vrut să împartă cu fanii ei această reuşită, şi a postat pe Facebook un colaj cu fotografii cu înainte şi după.

„Poza asta este doar pentru a arata ca se poate!  Trebuie sa ai „putina” ambitie, trebuie sa mananci ce trebuie si cand trebuie (sunt o gurmanda, iubesc mancarea) …insa daca eu am putut, cu siguranta POTI SI TU!  Si cel mai important lucru este sa intalnesti antrenorul potrivit. Eu am intalnit-o pe Carmen si impreuna am facut asta.Ne-a luat doar 6 saptamani si …nu ne oprim aici. Este o dietă personalizată. Eu, de exemplu am vrut să mă subţiez şi tonifiez. Însă de câteva luni am tăiat din meniul meu făina şi zahărul (inclusiv băuturile dulci şi acidulate). Beau doar apă, ceai, uneori cafea îndulcită cu xylitol şi cam atât ( şi foarte foarte rar beau ceva light sau zero.) Ştiu că sunt foarte bune shake-urile naturale, făcute în casă, însă eu nu am timp să mi le pregătesc. Însă trebuie ţinut cont de regula „fructele îngraţă” (nu toate ). Dar le poţi face din legume, verdeţuri…etc”, a declarat pe pagina sa de socializare Gina Pistol.

Foto Facebook