Ce pedeapsă a primit o femeie care a sfidat poliția americană

De: Gabriela Voicu / 09.07.2013, 17:00
Ce pedeapsă a primit o femeie care a sfidat poliția americană
O judecătoare din statul american North Carolina i-a dat o pedeapsă bizară și amuzantă deopotrivă unei femei care s-a opus arestării după ce a furat bere.

O judecătoare din statul american North Carolina i-a dat o pedeapsă bizară și amuzantă deopotrivă unei femei care s-a opus arestării, din cauză că era beată: aceasta trebuie să scrie un eseu despre „ce înseamnă să fii o doamnă”.

Toni Marie King, în vârstă de 21 de ani, din Warrenton, a pledat vinovată pe 28 iunie la Halifax County District Court în urma acuzațiilor potrivit cărora s-a opus arestării după ce, sub influența alcoolului, a tulburat liniștea publică. În schimb, procurorii au renunțat la acuzațiile de agresiune asupra unui reprezentant al legii, încălcarea proprietății și posesie de bunuri furate, potrivit The Daily Herald.

Pe 3 februarie, tânăra fusese acuzată ca a furat bere dintr-un magazin și că s-a luptat cu polițistul care a vrut să o aresteze.

King va fi supravegheată de autorități în următoarele 12 luni, iar judecătoarea Brenda Branch i-a ordinat să scrie un eseu de două pagini, ca parte a sentinței numite „How a Lady Should Behave in Public” („Cum ar trebui să se comporte în public o doamnă”).