Ce pensie alimentară plăteşte Andrei Zaharescu, fostul soţ al Andreei Berecleanu

De: Nicoleta Nicolae / 27.05.2016, 11:17
Ce pensie alimentară plăteşte Andrei Zaharescu, fostul soţ al Andreei Berecleanu
Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu sunt divorţaţi, iar fostul prezentator TV trebuie să plătească pensie alimentară copiilor (Eva, 14 ani, şi Petru, 10 ani) pe care îi are cu ştirista.

Fostul om de televiziune şi actual consul în Africa de Sud, în Cape Town, Andrei Zaharescu (56 de ani), a reuşit să câştige bătălia cu fosta sa soţie, prezentatoarea de la Antena 1, Andreea Berecleanu (41 de ani). 

După un an şi jumătate, Andrei Zaharescu a obţinut o reducere a pensiei de întreţinere. De la 1.600 de dolari, adică câte 800 de dolari pentru fiecare copil, pensia a fost micşorată la 1.200 de dolari, începând din ianuarie 2015, şi până la majoratul acestora.

Are prea mulţi minori în întreţinere

Andrei Zaharescu i-a înduplecat pe magistraţii de la Tribunalul Bucureşti după ce s-a plâns că trebuie să mai scoată bani din buzunar nu numai pentru fiul său cel mic pe care-l are cu actuala soţie, Cosmina Ionescu (36 de ani), dar şi pentru fiica sa din prima căsnicie, Catinca Zaharescu-Mereuţă. Chiar dacă are 22 de ani, tânăra a reuşit să obţină o pensie de întreţinere de la tatăl ei pe perioada studiilor, scrie click.ro.