Ce picioare urate are Andreea Marin Banica!

Apropo.ro / 21.12.2011, 14:20
Ce picioare urate are Andreea Marin Banica!
Andreea Marin Banica este una dintre vedetele care nu ar trebui sa iasa din casa fara dresuri.

E una dintre cele mai adorate, contestate si mediatizate celebritati din Romania, iar paparazzi se straduiesc sa o surprinda in detaliu la fiecare aparitie.

Este vorba despre Andreea Marin Banica, pe care de fiecare data o vedem pusa la punct, indiferent de ocazie. De data aceasta, insa, diva nu a putut masca anumite detalii inestetice. Picioarele Andreei nu sunt la fel de frumoase precum pantofii eleganti pe care i-a purtat recent in cadrul unui eveniment.

Iata, deci, ca Andreea Marin Banica este una dintre vedetele care nu ar trebui sa iasa din casa fara sa poarte dresuri.

Dupa atatia ani de alergat peste tot cu pantofi inalti, ea plateste acum pentru toate etalarile din trecut: vene pronuntate, calcaie ingrosate – cu asta s-a ales pentru ca ii place sa priveasca lumea „de sus”.

„Zana” nu e departe de Victoria Beckham la capitolul „picioare urate”. Sotia fotbalistului David Beckham si-a deformat picioarele din cauza tocurilor imense pe care le poarta zilnic.

De asemenea, Sarah Jessica Parker este una dintre cel mai bine platite actrite de la Hollywood si este admirata pentru stilul ei vestimentar, insa nu se poate lauda si cu cele mai frumoase picioare din Cetata Filmului.