Ce planuri are Horia Brenciu pentru Crăciun

De: Cristiana Trifu / 19.12.2017, 11:31
Ce planuri are Horia Brenciu pentru Crăciun
Juratul ”X Factor” Horia Brenciu mărturiseşte că, anul acesta, sărbătorile au venit mai repede pentru el, însă momentele speciale din sânul familiei sunt rezervate pentru noaptea de Ajun.

”Pentru mine, sărbătorile de iarnă au început ceva mai devreme, pe 8, 9 şi 10 decembrie, aceste zile reprezentând şi cadoul pe care fanii şi prietenii mei mi l-au făcut cumpărând bilete la concertele mele de Crăciun, de la Sala Palatului. Cu familia voi sta pe 24 decembrie, toată noaptea. Şi eu am dreptul la un cadou! Numai Moş Crăciun ştie ce cuminte am fost anul acesta!”, a mărturisit Horia Brenciu, care până atunci mai are însă câteva zile de emoţii intense înainte de finala celui de-al şaptelea sezon ”X Factor”.

În marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru juraţi va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri. Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum şi Carla’s Dreams, în timp ce Ştefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariţie remarcabilă în marea finală.