Ce planuri au în weekend 6 vedete de la noi!

Apropo.ro / 19.03.2015, 09:00
Ce planuri au în weekend 6 vedete de la noi!
Andi Moisescu, Sore şi Corina se numără printre cele 6 vedete care îşi vor susţine concurentul în competiţia Snow on Fire, care are loc în acest weekend la Harghita Mădăraşi.
Pentru al 4-lea an consecutiv, lupta se dă între cei mai tari rideri locali şi internaţionali, iar Sport.ro transmite pentru prima dată în direct snowboarding de performanţă din inima Transilvaniei. Performanţa în snowboard nu se măsoară doar în trickuri şi sărituri. Pasiunea si personalitatea contează mult în snowboarding, prin urmare Kinda Geza, Adolf Bobo, Mathias Iszlay, Victor Bărbulescu, Michal Ligocki şi Adam Balogh au participat la o “luptă mediatica”, promovând astfel competiţia.
 
În plus faţă de show-ul pe care îl vor face la Snow on Fire, 6 vedete au ales să îi susţină, pariind pe performanţele fiecaruia. Pentru că fetele nu mai sunt înnebunite după fotbalişti, iar băieţii şi-au reorientat pasiunile, cei 6 rideri au 6 fani pe măsura competenţelor lor sportive. Andi Moisescu de exemplu, pariază pe Kinda Geza, organizator Snow on Fire şi rider participant. Sore  este alături de Bobo din Ciuc, Zmenta de Mathias Iszlay, Deliric e cu Victor Bărbulescu, Alina Ceuşan îl susţine pe Michal Ligocki, Corina pe Adam Balogh.
 
Snow on Fire, cea mai mare competiţie de snowboard şi ski slopestyle din România, îşi continuă evoluţia. A patra ediţie a unei competiţii care a căutat constant creşterea performanţei are o nouă misiune: e timpul ca România să fie părtaşă la spectacolul snowboardingului. Pentru prima dată în România, o competiţie de acest gen va fi transmisă în direct la televiziune. Sâmbătă, 21 martie, cei mai buni rideri locali şi internaţionali vor evolua în faţa unei ţări întregi live la Sport.ro, între 14:00-16:00. Sporturile extreme îşi vor ocupa oficial un loc în rândul sporturilor-spectacol din ţară.
 
21 martie, Snow On Fire e în direct la Sport.ro!