Ce poate face un cuplu de arestati, in masina politiei?

Apropo.ro / 17.11.2011, 11:00
Ce poate face un cuplu de arestati, in masina politiei?
Doi tineri au fost arestati si incatusati, dupa care urcati in masina politiei, unde nu au putut sta locului. Ai idee ce ar fi putut face cei doi in drumul spre sectia de politie?

Un barbat si o femeie, cetateni americani, au fost retinuti de politisti dupa ce au facut scandal in plina strada, fiind sub influenta unor substante halucinogene.

Politistii le-a pus catusele si i-au bagat in masina, cu gand sa ii duca la sectie. Nimeni nu s-ar fi gandit ca cei doi vor fi in stare sa ii uimeasca atat pe organele autoritare, cat si lumea intreaga prin isprava lor.

Tina Marie Arie si Howard Keith Windham au fost supravegheati de politisti prin oglinda retrovizoare, insa la ceva vreme, femeia disparuse din cadru.

Masina a fost trasa pe dreapta imediat pentru a se verifica starea femeii. Intrebata ce s-a intamplat, Tina a acuzat ca i-a fost rau si a lesinat in poalele barbatului.

Politistii si-au dat seama insa ca femeia minte, caci barbatul era deschis la pantaloni, iar Tina lasase semnele unei partide de sex oral. Asa… ca pentru o ultima data.