“Ce poveste”! Mandinga şi Connect-R lansează un nou videoclip împreună!

De: Cătălina Matei / 30.09.2014, 13:35
“Ce poveste”! Mandinga şi Connect-R lansează un nou videoclip împreună!
Mandinga, alături de special guest Connect-R, lansează videoclipul piesei “Ce poveste”, a doua colaborare dintre cei doi artişti, după single-ul „Doar tu”, lansat în urmă cu câţiva ani.

Timp de 24 de ore, membrii trupei Mandinga au fost transformaţi în veritabili piraţi, care luptă pentru a-şi apăra teritoriul. Filmările au avut loc pe litoralul Marii Negre, au început de la primele ore ale dimineţii şi au continuat până târziu în noapte. Nu mică le-a fost surpriza turiştilor aflaţi în port, atunci când au zărit ambarcaţiunea luată cu asalt de către piraţi. Acesta este motivul pentru care zeci de trecători au devenit spectatori ai filmărilor şi au urmărit de pe margine fiecare cadru.

“Filmările au fost o distracţie generală. În momentul în care am apărut toţi pe punte, costumaţi în piraţi, a fost super haios. Mai mult, figuraţia a fost şi ea transformată, chiar şi scafandrii care au participat la filmare au devenit piraţi. Echipa cu care am lucrat este una minunată şi chiar am avut feeling-ul că facem parte dintr-un film. Ideea acestui clip a fost a regizorului Titus Scurt şi ni s-a potrivit de minune! Suntem foarte încântaţi de rezultat şi speram că fanii noştri să se bucure de noua noastră postura”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

“Ce poveste”, o coproducţie Cat Music şi Happiness Production, a fost compusă de către echipa de la Rappin’On Production. Piesa a intrat în playlist-urile radiourilor, iar fanii au primit cu super entuziasm colaborarea dintre Mandinga şi Connect-R.