Ce pretenție incredibilă a avut Tom Cruise într-un hotel

De: Gabriela Voicu / 07.09.2012, 09:59
Ce pretenție incredibilă a avut Tom Cruise într-un hotel
Tom Cruise a cerut managerului unui hotel din Muntenegru să îi dea afară pe ceilalți turiști din restaurantul stabilimentului, pentru ca el să ia cina în liniște.

Actorul american Tom Cruise a cerut managerului unui hotel din Muntenegru să îi dea afară pe ceilalți turiști, pentru a putea să mănânce singur în restaurantul stabilimentului.

Starul american dorea să beneficieze de intimitatate totală în restaurantul hotelului Forza Mare din localitatea muntenegreană Dobrun.

Managerul hotelului a fost șocat și a refuzat cererea formulată de starul american.

Tom Cruise

„Cine se crede domnul Cruise? Hotelul era plin. Ar fi fost nedrept față de ceilalți oaspeți”, a declarat o sursă, citată de tabloidul britanic The Sun.

Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, a cerut apoi conducerii hotelului să livreze pe iahtul lui de lux, Lady S, mai multe de feluri de mâncare – în principal fructe de mare – pentru ca el să poată lua cina în liniște.

Starul a divorțat recent de actrița Katie Holmes și de atunci se află în atenția presei, inclusiv legat de faptul că Biserica scientologică îi controlează viața personală.