Ce pretenţii are INDILA pentru cele două concerte de la Sala Palatului!

Apropo.ro / 27.11.2014, 15:38
Ce pretenţii are INDILA pentru cele două concerte de la Sala Palatului!
INDILA este aşteptată de românii din toată ţara cu entuziasm şi nerăbdare, iar biletele pentru concertele anunţate pe 7 decembrie la Sala Palatului de la orele 16.00 şi 19.00, se vând ca pâinea caldă.
Prezenţa Indilei pe scena Sălii Palatului va cuceri audienţa atât prin calităţile vocale fenomenale dar şi prin conţinutul repertoriului din care nu vor lipsi  melodiile de succes ”Derniere Danse”, ”S.O.S” şi ”Love Story” , ale cărei compoziţii fac parte din albumul său – ”Mini World”.  Atmosfera de la Bucureşti va fi încălzită de una dintre cele mai bine cotate artiste ale momentului. În deschidere, Delia Matache va susţine un recital special.  
 
 
Foto: Facebook
 
 
Pregătirile marelui eveniment au intrat în linie dreaptă, iar organizatorii pun la punct toate detaliile ţinând cont atât de aspectele tehnice, dar şi, de cerinţele artistei pentru a-i asigura confortul binemeritat.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Indila va pleca de la Paris cu o zi înainte de data concertului de la Bucureşti. Pe 6 decembrie, imediat după aterizarea avionului pe aeroportul Henri Coandă, faimoasa artistă însoţită de soţul şi în acelaşi timp  producătorul ei, Pascal Koeu,  va fi întâmpinată de două gărzi de corp şi va fi condusă cu o  limuzină de lux neagră spre  hotelul  de 5 stele din centrul capitalei. Aceasta a solicitat ca maşina să aibă ferestre fumurii. Timp de trei zile, Indila va avea la dispoziţie apartamenul prezidenţial şi va beneficia de servicii hoteliere complete, incluzând accesul la centrul spa. Pentru că iubeşte trandafirii albi şi roşii, apartamentul Indilei va fi înfrumuseţat cu aranjamente florale deosebite.
 
De remarcat ar fi faptul că pe perioada şederii sale în România, Indila nu a solicitat preparate culinare sofisticate, singura condiţie fiind aceea ca mesele principale să cuprindă 3 tipuri de meniu pe bază de peşte, legume şi fructe proaspete, carnea fiind exclusă în totalitate. 
 
La Sala Palatului,  Indila va avea nevoie de două cabine spaţioase dotate cu aer condiţionat, puternic iluminate. Totodată, au fost solicitate 30 de prosoape negre inscripţionate cu sigla Indila, două oglinzi mari în garderobă şi o oglindă cu lumini profesionale pentru machiaj. Bufetul din cabina artistei va conţine diferite gustări şi preparate din fructe de mare,  file de peşte, salate variate, migdale, nuci,  fresh de portocale, ceai de iasomie şi fructe proaspete.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cele 15 persoane  ce fac parte din staff-ul Indilei se vor ocupa de toată logistica necesară.  Aceştia  vor pune la punct fiecare detaliu, astfel încât spectatorii să se poată bucura de un sunet impecabil şi de un concert care se va ridica la cele mai înalte standarde.
 
Artista a devenit cunoscută în anul 2010.  Cântă în limba engleză, franceză şi indiana. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar. Înainte de începerea carierei sale solo, Indila a colaborat cu rapperi francezi, cum ar fi TLF, Nessbeal, Rohff, Soprano şi Youssoupha. În decembrie 2013, s-a lansat în cariera solo cu single-ul de succes  ”Derniere Danse” , piesa compusă de Indila împreună cu soţul său.  Single-ul  a staţionat multe săptămâni pe locul I în topurile franceze, iar la scurt timp vocea sa a reuşit să impresioneze publicul din Grecia, Turcia, Israel, Marea Britanie şi bineînţeles, România.
 
Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984 în Paris. La vârsta de şapte ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorită cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.