Ce probleme poate avea cu legea un copil de 3 ani

Apropo.ro / 07.02.2013, 18:00
Ce probleme poate avea cu legea un copil de 3 ani
O familie din Mediaș, județul Sibiu, a primit avertisment de la Poliție pentru că fiul lor de 3 ani a greșit în fața legii!

În ce țară trăim! Povestea se desfășoară la Mediaș, Sibiu, într-o familie cu doi copii: unul de 3 ani, și o soră de 9 luni.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Până aici nimic anormal. Problema mare a început în momentul în care cei mici au început să se joace, în speță băiatul de 3 ani care și-a permis să-și deranjeze vecinii.

avertisment politie

Părinții nici nu s-ar fi așteptat ca Poliția să le vină la ușă pentru a le da un avertisment pe motiv că au un băiat mult prea gălăgios pentru vecinii sensibili. Aceștia au depus plângerile la Poliție împotriva micuțului, în repetate rânduri.

Astfel, organele au respectat legea și au dat un avertisment copilului pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. El este pasibil de o amendă de la 100 până la 500 de lei în cazul în care nu se va cuminți.

S-a constat că nu s-au luat măsuri de supraveghere a fiului minor care prin jocurile copilăriei tulbură liniștea și ordinea publică a locatarilor„, scrie în procesul verbal întocmit de agentul de poliție.

Indignați de situație, părinții au postat documentul pe o rețea de socializare. Poate și ceilalți părinți care „se simt cu musca pe căciulă” să ia aminte pentru a nu le fi amendate odraslele.