Ce regrete au oamenii înainte de moarte? Experienţele trecute pentru care ar da timpul înapoi

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2016, 14:15
Ce regrete au oamenii înainte de moarte? Experienţele trecute pentru care ar da timpul înapoi
Moartea, oricât de neplăcută ar părea, este o etapă inevitabilă a vieţii. Fiecare dintre noi o vom întâlni într-o bună zi.

Se spune că oamenii îşi revăd întreaga viaţă în faţa ochilor când sunt pe moarte.  Dar oare ce regrete au? Care sunt cele mai frecvente?

Părintele Tihon de la Mănăstirea Sretensky din Moscova a dezvăluit care sunt regretele oamenilor aflaţi pe patul de moarte.

“Nu o singură dată am spovedit oameni pe patul de moarte. În mărturisirile lor ei nicicând nu au deplâns faptul că nu au reuşit să câştige un milion de euro în plus, că nu au construit o casă de lux, nu au realizat un succes în afaceri. În ultimile ore ale vieţii lor au regretat în primul rând faptul că nu au fost în stare să facă ceva bun, pentru a-i ajuta şi susţine pe cei apropiaţi, pe prieteni şi chiar pe nişte cunoscuţi ocazionali. Iar al doilea fapt care îi chinuie aproape te toţi înainte de moarte este că au acordat prea puţină atenţie copiilor …”, potrivit Episcopului Tihon (Shevkunov), altarulcredintei.md